Посетете не

Повелете во нашите продавници за да го видите најновото од Ангротекс

Локација

Ангротекс е долгогодишен партнер на компанијата Rabe Moden, Германија, во процесот на доработка на женска облека.
Во развој е производството на асортиман на трикотажни производи за деца, жени и мажи под сопствен бренд.